طیبه دهقان
مسئول واحد تغذیه
شرح وظایف:
- تهیه و تنظیم و تدوین برنامه تغذیه بیماران معمولی و رژیمی و همچنین کارکنان بیمارستان با هماهنگی مسئولین پرستاری و پزشکان معالج برای دوره های مشخص درمانی در سطح بیمارستان
- بررسی و کنترل لیست های غذایی بیماران با هماهنگی مسئولین بخش های مختلف نظیر پزشکان معالج به منظور تامین و تدارکات و ارائه آنها
- اقدام به تهیه و تدارک انواع مواد غذایی مورد نیاز بیمارستان برای مصارف مقاطع زمانی مختلف به اتفاق مسئولین قسمت های مختلف
- نظارت و کنترل لازم در مراحل مختلف طبخ به منظور حصول اطمینان از کم و کیف مواد غذایی مورد استفاده و کیفیت طبخ به نحوی که به ارزش غذایی مواد خللی وارد نشود.
- بررسی و کنترل آمار میزان انواع غذاهای مورد نیاز بیمارستان در مقطع زمانی و انطباق آن با امار تعداد انواع بیماران با هماهنگی مسئولین ذیربط
- اخذ نظر مشورتی مقام مسئول بلافصل تخصصی و یا پزشکان معالج در مورد انواع غذاهای رژیمی بیماران مختلف در جهت تهیه رژیم مناسب بهبود روند بیماری
- اقدام به اتخاذ تمهیداتی در جهت لزوم رعایت دقیق رژیم غذایی مورد تجویز پزشک توسط بیماران به جهت هر چه موثرتر رعایت نمودن رژیم درمانی آنها
- تهیه و تنظیم گزارش روند احوال بیماران تحت رژیم غذایی جهت بررسی و مطالعه مقام مسئول بلافصل تخصصی و یا پزشکان معالج
- اقدام به تدوین استانداردهای کلی برای امور تغذیه علمی بر مبنای علم تغذیه در جهت تغذیه صحیح و مناسب بیماران و نهایتا تسریع در روند بهبود بیماران
- هماهنگی و اقدام به اعمال کنترل های لازم حسب دستور مقام مسئول بالاتر در قسمت های مختلف آشپزخانه و نانوایی و انبارهای ذخیره سازی مواد غذایی قبل از مراحل طبخ به منظور حصول اطمینان از صحت ارزیابی امور آنها و تنظیم گزارش موارد قابل تغییر و اصلاح
- نظارت کلی بر امر بهداشت در قسمت های مختلف بیمارستان و هماهنگی های لازم با کارشناس بهداشت محیط
- شرکت در جلسات جهت بررسی مشکلات و مسائل و اتخاذ تصمیمات لازم
- انجام سایر اموری که در حدود وظایف و مسئولیت های تعیین شده از جانب مافوق ارائه گردد.
ساعت کار واحد : از ساعت 7:30 تا 14 روز های شنبه تا پنج شنبه
شماره تلفن : 3-44406931-071 داخلی 232